Miten saada tyttöystävä?

Miten saada tyttöystävä

Mikäli kysyt itseltäsi ”Miten saada tyttöystävä?” et ole ainoa laatuasi. Tyttöystävän saaminen voi tuntua mahdottomalta kun olet sinkku, mutta älä menetä toivoasi. Kaikista tuntuu joskus siltä, mutta sinun ei tarvitse olla sinkku lopun elämääsi.

Mikäli haluat löytää tyttöystävän, aloita ensin keskittymällä itseesi. Hoida ensin omat tarpeesi kuntoon. Sitten voit kysellä ystäviltäsi tietäisivätkö he sinulle sopivaa tyttöä. Voit, käydä ulkona, kahviloissa ja clubeilla tai eri aktiviteettien parissa tapaamassa uusia tyttöjä. Kun löydät tytön joka sinua kiinnostaa, kysy häntä treffeille.

Kuinka saada tyttöystävä? – 4 vaihetta

1. Tee itsestäsi viehättävä

Miten saada tyttöystävä? Pidä vaatteita, jotka saavat sinut tuntemaan itsesi hyvältä.

Käy vaatekaappisi läpi ja valitse vaatteet, jotka sopivat sinulle parhaiten. Esittele itsestäsi parhaat puolet vaatteidesi avulla. Voit tuoda esiin persoonallisuuttasi vaatteiden avulla.

 • Älä murehdi turhia ruumiinrakenteesta, sillä jokainen on omalla tavallaan viehättävä. Valitse vaatteet, jotka tuovat hyvän fiiliksen ja tuovat hyvät puolesi esiin.
 • Esimerkiksi, valitse vaatteet jotka sopivat hyvin ja ovat tyyliltään mieleisesi. Se voi olla mitä vain, kunhan tyyli on sinun näköisesi.
 • Voit tuoda esille mielenkiinnon kohteitasi pitämällä bändipaitaa tai urheiluseuran takkia.

Pidä hygieniasta huolta.

Kukaan ei pidä hien tai pahan hengityksen hajusta. Pidä siis hyvä huoli hygieniastasi: käy tarvittavan usein suihkussa ja pese hampaasi aamuin illoin. Käytä deodoranttia. Käytä myös puhtaita vaatteita ja pese niitä aina tarvittaessa. Nämä keinot auttavat sinua näyttämään aina hyvältä ja samalla näytät tytöille pitäväsi itsestäsi ja ulkonäöstäsi huolta.

 • Sinun ei tarvitse eikä kannata hukuttautua parta- tai hajuveteen, usein vähemmän on parempi.

Kehitä henkilökohtaisia mieltymyksiä sekä harrastuksia, jotta vaikutat tasapainoiselta.

Tekemällä asioita joista pidät, vaikutat heti iloisemmalta muillekin, joten sinua pidetään viehättävämpänä. Mieti mikä sinua kiinnostaa ja miten pystyt yhdistämään ne asiat joka päivä elämääsi. Koita tehdä ainakin yksi asia päivässä, joka auttaa sinua viemään eteenpäin asioita, jotka sinua kiinnostavat. Tee näistä kiinnostuksenkohteista harrastuksiasi.

 • Esimerkiksi, opettele soittamaan instrumenttia, harrasta urheilua, opettele maalaamaan tai liity pubivisajoukkueeseen.
 • Muista, että harrastuksia on tärkeä jatkaa myös kun olet suhteessa. Terveessä suhteessa on molemmilla aikaa kehittää myös itseään.

Kun viihdyt yksin, vaikutat itsevarmalta.

Mikäli taas olet epätoivoinen ja tarvitseva, voi sinun olla hankala saada uusia tuttavuuksia. Etsi tapoja olla onnellinen myös sinkkuna. Tee asioita joista pidät ja pidä hauskaa ystäviesi kanssa. Älä tee kumppanin etsimisestä tärkeintä asiaa elämässäsi. Keskity sen sijaan elämään onnellisesti nykyhetkessä.

 • Kun sinulla on surullinen olo siitä, että olet yksin, listaa hyviä asioita sinkkuna olemisessa. Esimerkiksi, voit tehdä mitä haluat, keskittyä asioihin joista pidät, voit viettää aikaa kavereiden kanssa ja matkustella niin paljon kuin huvittaa.
 • Ihmiset pitävät sinua viehättävänä, kun olet selvästi sujut oman elämäsi kanssa ja vaikutat onnelliselta.

2. Potentiaalisen kumppanin tapaaminen

Kuinka saada tyttöystävä? Pyydä ystäviäsi esittelemään sinulle tytöille, jotka he tuntevat.

Ystäväsi todennäköisesti tuntevat tyttöjä, jotka voisivat esitellä sinulle ja se yksi helpoin tapa tavata uusia tyttöjä. Järjestä ystäviesi kanssa illanistujaiset tai juhlat, joissa voit tavata heitä. Juttele sitten tytöille, jotta opit tuntemaan heidät paremmin.

 • Kun ystäväsi pyytää sinua mukaan tekemään jotain, kysy aina onko muita tulossa myös. Kannusta heitä ottamaan mukaan ihmisiä eri sosiaalisista piireistä, jotta tapaisit mahdollisimman monta tyttöä.
 • Osallistu kaikkiin ystäviesi juhliin, sillä siellä on helppo tavata tyttöjä.
 • Mikäli olet sosiaalisessa mediassa, ole vuorovaikutuksessa tyttöjen kanssa, jotka tuntevat ystäviäsi. Aloita keskustelu heidän kanssaan joko kommenttien välityksellä ystäväsi kuvan alle tai lähetä heille kaveripyyntö. Mikäli he vastaavat pyyntöösi, aloita keskustelu heidän kanssaan.

Tarjoa apuasi sellaiselle, joka sitä tarvitsee.

Palvelus toiselle ihmiselle on hyvä jäänmurtaja ja tapa esitellä itsensä. Plussana se antaa sinusta hyvän vaikutelman. Älä pelkää tarjota apua, jos joku näyttää tarvitsevan sitä. Palveluksen jälkeen esittele itsesi ja aloita keskustelu.

 • Autettu henkilö ei vältämättä halua keskustella ja se on ihan hyväksyttävää. Mikäli hän kiittää ja haluaa sinun lähtevän, sano “Ole hyvä” ja kävele pois.
 • Mikäli hän vaikuttaa kiinnostuneelta jutusteluun, kysy voitko ostaa hänelle kahvin tai välipalaa. “Haluaisitko lähtä kahville? Minä maksan.”

Käy paikallisissa tapahtumissa ja juttele tytöille joita tapaat.

Tapahtumat ovat hyvä tapa tavata ihmisiä, myös mahdollista treffiseuraa. Yritä saada keskustelua aikaiseksi esimerkiksi kysymällä tytöltä tapahtumasta jotain tai kertomalla omat havaintosi. Mikäli hän vastaa, pidä keskustelu elossa. Mikäli taas hän ei vaikuta kiinnostuneelta, vaihda seuraavaan.

 • Tarkista kaupunkisi tapahtumakalenteri tai Facebookin tulevat tapahtumat.
 • Kysy ystäviltä ja tutuilta onko hyviä tapahtumia tulossa.
 • Voit aloittaa tapahtumassa keskustelun vieraan tytön kanssa esimerkiksi näin: “Oletko kuunnellut tätä bändiä aikaisemmin?” “Oletko jonossa?” “Alkaakohan sataa vettä?” tai “Mistä löysit juotavaa?”

Liity kerhoon, kurssille tai joukkueeseen tavataksesi tyttöjä.

Etsi tämän kaltaisia ryhmiä, jotka edustavat omia kiinnostuksen kohteitasi. Näin varmistat, että tapaamillasi tytöillä on kanssasi jotain yhteistä. Juttele muille jäsenille ja ystävysty heidän kanssaan. Näin tutustut heihin helposti.

 • Kutsu ryhmän jäseniä viettämään aikaa vapaa-ajalla.
 • Koita ystävystyä ensin.

Kokeile nettideittailua, jos olet yli 18 vuotta.

Hyvä puoli nettideittailussa on se, että jokainen on siellä samasta syystäViestittele tytöille, joilla on samoja kiinnostuksen kohteita kuin sinulla. Juttele heidän kanssaan ensin, ennen kuin pyydät heitä ulos kahville.

 • Muista, että on normaalia lähettää viestiä useammalle tytölle, ennen kuin saat vastausta takaisin. Yritä olla ottamatta sitä henkilökohtaisesti, sitä käy kaikille.

3. Yhteyden luominen

Miten saada tyttöystävä? Juttele tytöille, joilla on samat mielenkiinnon kohteet.

Keskity niihin tyttöihin, jotka vaikuttavat olevan yhteensopivia sinulle. Mieti omia tavoitteitasi, kiinnostuksen kohteitasi, harrastuksiasi ja persoonallisuuttasi. Sinun ei tarvitse löytää tyttöä, joka on täsmälleen samanlainen kuin sinä. On helpompi löytää keskusteltavaa, kun teillä on jotain yhteistä.

 • Esimerkiksi voitte harrastaa samaa urheilulajia tai soittaa samaa instrumenttia.
 • Älä teeskentele, että sinulla on yhteistä tytön kanssa vain saadaksesi hänen huomionsa. Se tulee usein kääntymään sinua vastaan, koska hän ennen pitkää huomaa sinun valehdelleen.

Anna rehellisiä kehuja tytöille, joista olet kiinnostunut.

Näin saat annettua hänelle kivan olon sekä näytät hänelle, että olet kiinnostunut muutakin kuin ystävyydestä. Kerro jotain kivaa hänestä ja yritä olla keskittymättä pelkästään ulkonäköön. Sano yksi kehu kerrallaan ettet aiheuta hänelle epämukavuutta.

 • Voit sanoa kehuja kuten: “Hyvä vastaus tunnilla tänään” “Esityksesi oli mahtava!” tai “Tuo t-paita on aivan huikea!”

Kysy tytöltä kysymyksiä, oppiaksesi tuntemaan hänet paremmin.

Puhu hänelle hänestä itsestään ja osoita vilpitöntä kiinnostusta hänen vastauksiaan kohtaan. Nyökkäile hänen puhuessaan ja kysele jatkokysymyksiä. Tämä osoittaa sinun olevan kiinnostunut hänestä henkilönä.

 • Kysy kysymyksiä kuten: “Mitä teet pitääksesi hauskaa?” “Mitä haluat saavuttaa seuraavan viiden vuoden aikana?” tai “Mikä on hauskinta mitä sinulle on ikinä tapahtunut?”
 • Voi olla hyvä kysellä sekä hänen elämästään ja taustastaan kuten myös syvemmin hänen arvoistaan ja unelmistaan.

Tuo huumorintajusi esiin kertomalla tarinoita ja vitsejä.

Kaikki tykkäävät nauraa, joten huumorin käyttäminen voi saada tytön tykkäämään sinusta vielä enemmän. Opettele muutama hauska vitsi tai juttu sekä mieti mikä on hauskinta mitä sinulle on tapahtunut. Kun olet tytön seurassa tai porukassa jossa hänkin on, kerro näitä hauskoja juttuja.

 • Jopa huonot vitsit voivat olla hauskoja, jos omistaudut niiden kertomiselle. Älä pelkää nauraa itsellesi ja hassuttele rohkeasti.

4. Kysy tyttöä treffeille

Kuinka saada tyttökaveri itsellesi

Miten saada tyttöystävä? Vihjaa haluavasi treffeille ehdottamalla yhteistä tekemistä.

Tämä näyttää sinun olevan kiinnostunut, ilman että sinun tarvitsee suoraan kysyä häntä treffeille. Puhu jostain aktiviteetista ja kysy onko hän kiinnostunut siitä. Mikäli hän on kiinnostunut, ehdota että ajanviettoa yhdessä. Mikäli hän ei vaikuta kiinnostuneelta, ehdota jotain mistä tiedät hänen pitävän. Jos hän ei vaikuta kiinnostuneelta ollenkaan, on parasta siirtyä eteenpäin.

 • Voit sanoa esimerkiksi: “MM-finaali on sunnuntaina ja ajattelin mennä katsomaan sen, kiinnostaisiko sinua lähteä?” tai “Siitä on ikuisuus kun kävin viimeksi keilaamassa, entä sinulla?”

Ole välitön ja kysy suoraan treffeille.

Kysymällä suoraan saa parhaiten aikaan treffejä, vaikkakin siinä on mahdollisuus tulla torjutuksi. Sano olevasi kiinnostunut hänestä ja ehdota jotain treffipäivää.

 • Voit sanoa esimerkiksi: “Minusta meillä on paljon yhteistä ja haluaisin viedä sinut ulos. Olisitko vapaa perjantaina jos mentäisiin syömään?”

Tee tytölle spesiaali olo antamalla hänelle täyden huomiosi.

Treffit on hyvä tilaisuus antaa hyvä vaikutelma itsestäsi. Ole mukava ja anna hänelle jakamaton huomiosi koko treffien ajan. Tässä on muutama tapa, jolla voit näyttää välittäväsi hänestä:

 • Laita ja pidä puhelimesi poissa.
 • Kysy häneltä paljon kysymyksiä.
 • Katso häntä silmiin.
 • Kysy häneltä kuinka hän voi.
 • Kehu häntä.

Ehdota toisia treffejä ensimmäisten jälkeen.

Kerro hänelle, että sinulla oli mukavaa, viihdyit ja haluaisit nähdä uudelleen. Voit myös lähettää viestin tai soittaa treffien jälkeen kertoaksesi, että sinulla oli todella mukavaa.

 • Sano “Haluaisin viedä sinut ulos uudelleen.”
 • Voit myös kysyä toisia treffejä vasta myöhemmin, jos haluat. Voit esimerkiksi lähettää viestin treffien jälkeen kysyäksesi toisia treffejä.
 • Jos olet aikuinen, on ehkä parempi odottaa pari päivää.

Käytä aikaa häneen, jotta suhteenne voimistuu.

Se kuinka paljon aikaa vietätte yhdessä kasvotusten riippuu paljon siitä minkä ikäisiä olette ja kuinka kiireinen kalenteri teillä on. Tekstaa hänelle päivittäin pitääksesi yhteyttä. Vuorovaikuta sosiaalisessa mediassa jota molemmat käyteätte. Tee parhaasi järjestääksesi aikaa treffeille tai hengailulle, vaikka näkisitte vain koulussa. Lisäksi, näe vaivaa istuaksesi hänen viereensä aina kun mahdollista (esimerkiksi yhteisellä tunnilla).

 • Käytte todennäköisesti muutamilla treffeillä ja tekstailette jonkin aikaa, ennen kuin kysyt häntä tyttöystäväksesi. Ole kärsivällinen äläkä kiirehdi tai voit työntää hänet pois.
 • Jutteleminen, tekstailu ja yhdessä oleminen tiivistää välejänne ja on helpompaa aloittaa seurustelu.

Kysy häntä tyttöystäväksesi kasvotusten kun on mielestäsi oikea hetki.

Vie hänet jonnekin missä voitte olla kahdestaan ja kerro hänelle tykkääväsi hänestä todella. Kerro toivovasi, että voisitte alkaa seurustella.

 • Voit sanoa esimerkiksi: “Minulla on todella hauskaa seurassasi ja minusta olisi hyvä aika ottaa seuraava askel. Haluaisitko alkaa tyttöystäväkseni?”

Toinen vaihtoehto on kysyä häntä tyttöystäväksesi viestillä, jos olet ujo.

Viestillä on helppo kysyä, koska silloin ei tarvitse olla kasvotusten. Kerro hänelle mitä tunnet häntä kohtaan ja kysy häntä tyttöystäväksesi. Älä laita viestiä uudelleen ennen kuin saat vastauksen.

 • Voit sanoa: “Nämä muutama viime viikko ovat olleet mahtavia, haluaisitko tehdä tästä virallista ja alkaa tyttöystäväkseni?”

Pysy rauhallisena ja arvosta hänen tunteitaan jos hän kieltäytyy.

Vaikka torjutuksi tuleminen tuntuu kamalalta, se on jotain mitä kaikki kokevat. Koita muistaa, ettei hän yritä satuttaa sinua ja hänellä voi olla syitä mitkä eivät liity sinuun millään tavalla. Hyväksy hänen vastauksensa sellaisena kuin se on. Voit hakeutua sen jälkeen seuraan jossa saat tukea.

 • Sano esimerkiksi. “Ymmärrä kyllä, kiitos kun olet rehellinen.”
 • Mikäli et halua jutella kenenkään kanssa tunteistasi torjutuksi tulemisen jälkeen, tee jotain aktiivista kuten urheilua. Se auttaa käsittelemään tunteitasi.

Viimeiset sanat

Tyttöystävän hankkiminen voi tuntua välillä haastavalta, mutta älä luovuta. Noudata näitä ohjeita ja muista aina käyttäytyä kunnioittavasti. Ole huoleton äläkä kiirehdi. Kärsivällisyys palkitaan.  Nämä asiat ottavat oman aikansa. Tärkeintä on olla oma itsensä kävi miten kävi. Esittämällä muuta kuin on, saa tuskin mitään kestävää aikaan. Löydät varmasti itsellesi sopivan tyttöystävän kun sen aika tulee.