Terveellisiä kasvismehuja hehkuvalle iholle

Terveellisiä kasvismehuja hehkuvalle iholle

On tärkeämpää syödä hyvin kuin käyttää hyvää kosmetiikkaa, sillä se, mitä syöt, näkyy ihollasi. Jos olet riippuvainen prosessoiduista elintarvikkeista ja virvoitusjuomista, ihostasi tulee kuiva, kuivunut ja himmeä. Päinvastoin, terveelliset elämäntavat saavat ihosi hehkumaan ja puhumaan omaa kieltään.

Jokaisella on unelma saada luonnollisesti hehkuva ja persikkainen iho. Mehujen juominen on paras ja helpoin tapa saada mahdollisimman paljon ravintoaineita sekä hedelmistä että vihanneksista. Mehujen tehtävät kehossamme ovat lukemattomia. Se alkaa nesteytyksestä ja päättyy antioksidantteihin. Useimmat vihannekset sisältävät runsaasti kuitua ja auttavat huuhtelemaan kehosta pois myrkkyjä, jotka vaikuttavat hiuksiin ja ihoon. Ne puolustavat ihoa hapetusstressiltä ja radikaalivaurioilta. Tässä on muutamia kasvismehuvaihtoehtoja, jotka voit kaataa nopeasti eristettyyn vesipulloon ja jopa kuljettaa mukanasi, kun olet liikkeellä!

Kurkku- ja pinaattimehu

Tämä kurkku- ja pinaattimehu on runsas ja helpoin A-vitamiinin lähde. Se vähentää pigmentaatiota, ikääntymisen merkkejä ja tummia läiskiä. Kurkku auttaa kosteuttamaan ihoa, kun taas pinaatti voi myrkyttää verta ja hillitä aknea. Tähän mehuun tarvitset yhden kurkun ja kourallisen pinaattia. Sekoita ¼ kupillista vettä, voit myös lisätä hunajaa makean maun tuomiseksi esiin. Kaada tämä mehu eristettyyn juomapulloon ja juo se heti aamulla.

Porkkana- ja punajuurimehu

Punajuuri on juurikasvi, joka on täynnä ravintoaineita, kuten foolihappoa, rautaa, sinkkiä ja c-vitamiinia. Molemmat kasvikset ovat tunnettuja verenpuhdistuskyvystään. Tämä mehu on paras yhdistelmä saada vaaleanpunaiset hehkuvat posket. Tämä mehu sisältää runsaasti kuitua, joka helpottaa suolen toimintaa. Se myös detoksifioi kehoa ja parantaa maksan toimintaa. Sekoita punajuuri, porkkana ja vesi keskenään. Voit lisätä inkivääriä antamaan sille puhtia. Juo tämä mehu jäähdytettynä, eristetystä mukista, niin tunnet olosi heti virkistyneeksi.

Tomaatti- ja porkkanamehu

Tomaatti- ja porkkanamehu on tehokas juoma kesäksi. Se auttaa vähentämään vapaita radikaaleja ja tulehduksia kehossa. Se vahvistaa immuunijärjestelmää ja sisältää runsaasti A-vitamiinia ja rautaa. Se torjuu aknea, pigmenttiläiskiä, ryppyjä ja ihon epätasaista sävyä. Sekoita kaksi tomaattia ja yksi porkkana. Voit lisätä pellavansiemeniä tai manteleita saadaksesi lisää kermaisuutta. Tämä mehu on siunaus tulisina kesäpäivinä. Juo sitä päivittäin saadaksesi säteilevän, ruusuisen ihon. Voit kuljettaa tätä mehua eristetyssä vesipullossa tai -pullossa kouluun/työhön tai matkoilla.

Papaijamehu

Papaijamehu

Papaijaa pidetään hedelmänä, mutta se on ihana vihannes. Tämä mehu antaa nopeita tuloksia hyperpigmentaatiossa. Se tekee ihosta pehmeän ja kirkkaan. Olet tietoinen sen käytöstä kosmetiikkatuotteissa kirkkaamman ihon saamiseksi. Tämä mehu sisältää papaiini-nimistä entsyymiä, joka on erinomainen lähde puhdistamaan ihoa epäpuhtauksista. Tämän mehun ainekset ovat yksi kypsä papaija ja yksi ruokalusikallinen pellavansiemeniä. Voit halutessasi lisätä hunajaa. Sekoita ne hyvin ja kaada eristettyyn juomapulloon, joka pitää mehun tuoreena viimeiseen kulaukseen asti.

Minttu ja kurkkumehu

Mintulla on kyky virkistää mielialaa ja antaa paremman virkistyksen tunteen. Se auttaa korjaamaan ihoa. Sillä on antibakteerisia ominaisuuksia, ja se sisältää runsaasti salisyylihappoa, joka ehkäisee aknea iholla. Kurkku on kevyt vatsalle ja pitää sinut kosteutettuna. Tällä korkealla vesipitoisuudella on ihmeellisiä vaikutuksia iholle. Ota valmistusta varten kurkku ja kourallinen mintunlehtiä. Laita molemmat tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi. Voit lisätä tarvittaessa vettä. Paremman maun saat lisäämällä sitruunaa ja hunajaa, jolloin siitä tulee täyteläisempi ja ravinteikkaampi. Anna jäähtyä. Tämä mehu parantaa ihoasi ja jättää sinulle luonnollisesti hehkuvan ihon.

Parsakaalimehu

Parsakaalimehu

Parsakaali on kaalin kaltainen vihannes, joka on täynnä kuituja. Se sisältää runsaasti c-vitamiinia ja vaikuttaa tehokkaasti ihoon. Se on vihannes, joka sisältää vähän kolesterolia. Tärkein sen sisältämä aine on glukorafaniini, joka auttaa korjaamaan ihokudoksia. Tarvitset 1 parsakaalin ja kourallisen pellavansiemeniä. Liota pellavansiemeniä 10 minuuttia. Viipaloi parsakaali ja laita molemmat ainekset tehosekoittimeen. Sekoita ne hyvin, kunnes saat pehmeän, mehukkaan rakenteen. Voit tarvittaessa lisätä ¼ kupillista vettä.

Sitruunan ja inkiväärin mehu

Kukaan ei voi kiistää inkiväärin ja sitruunan etuja. Molemmilla on ihmeellisiä vaikutuksia ihoon. Ne ovat runsaita C-vitamiinin, kaliumin ja tärkeiden kivennäisaineiden lähteitä. Niissä on antioksidanttisia yhdisteitä, jotka suojaavat ihoa vaurioilta ja ikääntymiseltä. Ne auttavat lisäämään verenkiertoa ja huuhtelemaan myrkkyjä pois. Inkiväärimehua ei voi nauttia sellaisenaan, joten sitruunan lisääminen tekee siitä herkullista ja ravitsevaa. Tarvitset 3 tuuman viipaloitua inkivääriä, 3 ruokalusikallista sitruunamehua ja ruokalusikallisen hunajaa tämän herkullisen mehun valmistamiseen.

Persilja ja kurkkumehu

Kukaan ei voi kieltää persiljan ihmeitä. Sen maku on minttuinen ja siinä on runsaasti C- ja K-vitamiinia. Näillä vitamiineilla on tärkeä rooli kollageenin tuotannossa. Tämä mehu vähentää akne- ja näppyläongelmia. Se pitää kehon kosteutettuna koko päivän ajan. Tarvitset kourallisen persiljaa ja yhden kurkun. Voit lisätä hunajaa tai ananasta makua antamaan. Nauti tätä juomaa joka aamu parempien tulosten saavuttamiseksi. Viikon kuluessa huomaat silmiinpistävän eron ihossasi. Tämä mehu sopii parhaiten kuumina kesäpäivinä.