Miten saada poikaystävä?

Miten saada poikaystävä

Sinkkuna oleminen ei sovi kaikille. Ehkä haluat jonkun, joka tuntuu erityiseltä. Ehkä haluat sielunkumppanin. Miten sitten saada poikaystävä? Mikäli haluat poikaystävän, mutta et ole jostain syystä onnistunut löytämään sellaista, tämä artikkeli on sinua varten. Saat avuliaita vinkkejä, joiden avulla löydät itsellesi sopivan poikaystävän. Vinkit eivät sovi kaikille, mutta voit saada niistä uutta ideaa ja löytää apua elämääsi!

Sinkkuna oleminen ei sovi kaikille. Ehkä haluat jonkun, joka tuntuu erityiseltä. Ehkä haluat sielunkumppanin. Miten sitten saada poikaystävä? Mikäli haluat poikaystävän, mutta et ole jostain syystä onnistunut löytämään sellaista, tämä artikkeli on sinua varten. Saat avuliaita vinkkejä, joiden avulla löydät itsellesi sopivan poikaystävän. Vinkit eivät sovi kaikille, mutta voit saada niistä uutta ideaa ja löytää apua elämääsi!

Kuinka saada poikaystävä? – 4 vaihetta

1. Hyvien poikien etsiminen

Miten saada poikaystävä – tapaa uusia poikia.

Ennen kuin hankit poikaystävän, sinun pitää tavata monia poikia. Älä huoli, se ei ole niin pelottavaa kuin miltä se kuulostaa. Voit yrittää aloittaa suhteen pojan kanssa, jonka jo tunnet tai voit mennä ulos ja tavata uusia. Tämä on helppoa ja hauskaa, joten älä turhia hermoile. Ole aito tavatessasi uusia poikia.

 • Liity ryhmään, seuraan tai kerhoon, jossa voit tavata uusia ihmisiä. Voit liittyä johonkin, missä urheillaan, aloittaa taidekurssin tai vaikkapa liittyä opiskeluryhmään. Etsi jotain mikä kiinnostaa sinua ja missä tapaisit saman henkisiä ihmisiä, jotka olisivat kiinnostuneita samoista asioista kuin sinä.
 • Käy clubeilla ja baareissa tai alaikäisenä kahviloissa ja nuorisotaloilla tapaamassa uusia ihmisiä. Aloita keskustelu rohkeasti uusien ihmisten kanssa. Pidä kuitenkin maalaisjärki mukana ja ole valppaana.
 • Voit etsiä uusia ihmisiä myös internetistä. Liity ryhmiin, forumeihin tai sivustoihin tai pelaa pelejä, joissa tapaat samanhenkisiä ihmisiä. Ole varovainen verkossa, äläkä luota keneenkään sokeasti. Ei myöskään kannata jakaa omia tietojaan, ennen kuin juttukaverin henkilöllisyys on varmistunut.

Kuinka saada poikaystävä – opettele tuntemaan hänet.

Kun tapaat uuden pojan, opettele tuntemaan hänet ennen kuin päätät olisiko hänestä mahdollisesti poikaystäväksi. Et voi tuomita ketään pelkästään ulkonäön perusteella. Määrittele täyttääkö hän kriteerisi.

 • Onko hän hauska? Mukava? Päätä mitkä piirteet ovat tärkeitä ja tarkkaile niitä tutustuessasi häneen. Mikäli hän vaikuttaa aivan erilaiselta kuin mitä etsit, ei hän välttämättä ole poikaystävämateriaalia, vaikka olisi kuinka kuuma tapaus.
 • Yritä ohjata keskustelu myös vähän syvempiin aiheisiin kuin pelkästään koulu tai työ. Kysy esimerkiksi mitä hän odottaa tältä tulevalta vuodelta tai ketä hän ihailee elämässään.

Varmista, ettei hän ole jo seurustelusuhteessa.

Mikäli hän on jo suhteessa, on parempi pysyä vain ystävinä. Et voi saada hänestä poikaystävää. Laita itsesi hänen kenkiinsä: Haluaisitko itse, että joku sekaantuisi suhteeseesi? Antamalla asian olla, teet palveluksen kaikille: itsellesi, hänelle ja hänen kumppanilleen. Sen lisäksi löydät kyllä varmasti toisenkin pojan, jatka vain etsimistä.

Kysele mitä muut ajattelevat hänestä.

Kysele hänen ystäviltään, minkälainen hän on. Mikäli hänen ystävänsä pitää selvästi ja rehellisesti hyvänä ideana seurustelua hänen kanssaan, se on hyvä merkki. Kysy yhteisiltä tutuilta tai ystäviltä, mitä he ajattelevat hänestä. Kysy myös hänen koulu- tai työkavereiltaan. Älä kuitenkaan tuomitse häntä pelkästään sen perusteella, mitä muut hänestä sanovat. On hyvä oppia tuntemaan hänet itse ja käyttää muiden mielipiteitä vain apuna.

2. Suhteen kehittäminen

Miten saada poikaystävä – etene hitaasti.

Älä etene liian nopeasti, mutta muista samalla: mikäli hän ei pidä sinusta sellaisena kuin olet, älä vietä aikaasi hänen kanssaan. Älä toivo hänen alkavan poikaystäväksesi samantien. Anna hänelle aikaa oppia tuntemaan sinut. Viettäkää aikaa silloin tällöin ja mikäli asiat alkavat sujua mukavasti, voitte nähdä useammin ja tiiviimmin.

 • Useasti, mikäli teillä synkkaa ja on kivaa yhdessä, asiat etenevät omalla painollaan, ystävyys kasvaa ja näette useammin. Koita olla näyttämättä epätoivoiselta, sinun ei tarvitse päättää heti hänen olevan tuleva aviomiehesi.

Näytä hänelle mikä sinussa on ainutlaatuista, mutta ole samalla oma itsesi kun keskustelette.

Tämä on erityisen tärkeää, jos hän on tottunut olemaan se, jota usein lähestytään tai yritetään iskeä. On tärkeää näyttää, että erotut tuosta joukosta, mutta älä teeskentele olevasi jotain mitä et ole. Älä ole vain yksi henkilö lisää, joka yrittää iskeä häntä hänen ulkonäkönsä takia. Ole kiinnostunut hänestä henkilönä ja näytä olevasi mielenkiintoinen henkilö itsekin.

 • Näytä hänelle parhaat puolet siitä millainen olet. Anna hänelle mahdollisuus oppia tuntemaan juuri sinut. Aseta rajasi (poika, joka on deittailun arvoinen ymmärtää kyllä), mutta kokeile rohkeasti uusia asioita. Kuunteleeko hän jotain bändiä mistä et ole ikinä kuullut, tai et ole ikinä vaivaantunut kuuntelemaan? Kokeile kuunnella sitä, ties vaikka pitäisit siitä! Yritä ainakin olla kiinnostunut ja kokeilla asioita, vaikka mielipiteenne eroaisivatkin, ainakin teillä on jotain juteltavaa.

Ole tavoitettavissa.

Älä sulje itseäsi ulos. Aseta itsellesi aikaa sivuun, kun hän tietää että sinulla on aikaa olla hänen kanssaan. Kutsu hänet hengailemaan kanssasi. Hymyile ja ota katsekontakti. Yritä olla vaikuttamatta epäsosiaaliselta tai ärtyisältä, mikäli et oikeasti ole. Voit vaikuttaa siltä, kuin et haluaisi jutella hänelle ja voit työntää hänet etäämmäs. Sellainen käytös voi vaikuttaa toiselta jopa vähän uhkaavalta.

 • Sano ruokailussa että “tässä on vapaa paikka”
 • Hymyile ja vilkuta hänelle kun näette toisenne huoneen poikki tai juttelemassa ystävillenne.
 • Ole mukava myös muille ihmisille. Näytä hänelle kuinka ihastuttava ja mukava henkilö olet. Kaikki tulevat toimeen kanssasi ja pystyvät juttelemaan sinulle. Muista kuitenkin, ettei sinun tulisi olla kaikille mukava vain, koska haluat deittailla tuota poikaa. Ole yleisesti ottaen kiltti ihminen.

Juttele hänen kanssaan.

On tärkeää olla vuorovaikutuksessa. Juttele hänen kanssaan törmätessänne toisiinne ja etsi syitä jutella useamminkin. Mitä enemmän keskustelette, sitä läheisimmiksi tulette. Keskustelu on loistava tapa rakentaa ystävyyssuhdetta ja se voi myös kehittyä siitä eteenpäin.

Ole hyvä ystävä.

Kun teistä tulee läheisiä, ole hänelle hyvä ystävä. Ole hänen tukenaan. Ole sellainen, johon hän luottaa ja jota hän ihailee. Useimmat pojat seurustelevat sellaisten kanssa, joiden kanssa heillä on enemmänkin yhteistä kuin pelkkä ihastus. Olemalla läheisiä ystäviä, voitte olla vuorovaikutuksissa enemmän ja löydätte yhteisiä asioita helpommin.

Opetelkaa tuntemaan toisenne.

Opettele tuntemaan hänet henkilönä. Näin tulet huomaamaan, onko hän sinulle sopiva seurustelukumppani ja sellainen, jonka kanssa haluat viettää yhä enemmän aikaa. Sinun ei tarvitse tietää hänestä kaikkea, mutta olisi hyvä tietää suunnilleen kuinka yhteensopivia olette. Et voi muuttaa kaikkia asioita, ainakaan suhteen alkupuolella, joten on tärkeää puntaroida pidätkö hänestä sellaisena kuin hän on.

 • Keskustelemalla politiikasta, uskonnosta, lapsuudesta, perheestä sekä kokemuksista koulussa ja tulevaisuuden odotuksista kertoo paljon ihmisestä. Anna hänen huomata, että olet kiinnostunut hänen elämästään, mutta älä utele liikaa, äläkä riko yksityisyyden rajoja.

Ota selvää mitä yhteistä teillä on.

Yhteisiä kiinnostuksenkohteita olisi hyvä olla, mutta joitain eriäväisyyksiäkin tarvitaan. Yhteiset asiat lähentävät teitä, mutta erilaisuudet saavat aikaan haastamista ja mielen avartumista. Keskustelkaa selvittääksenne mitä yhteistä ja erilaista välillänne on.

Selvitä mikä hänen tilanteensa on.

Yritä selvittää, onko hän avoin seurustelulle ylipäätään. Ehkä hän on jo iskenyt silmänsä johonkin toiseen. Ehkä hän on kokenut kamalan eron, eikä halua tällä hetkellä mitään vakavaa. Sinun tulee kunnioittaa häntä, hänen tunteitaan ja tilannettaan. Älä ole liian päällekäyvä, jos hän ei tunnu haluavan aloittaa suhdetta. Voit yrittää odottaa, mutta vain jos olet sujut sen suhteen, että teistä saattaa siltikin tulla vain kavereita.

 • Voi olla hankalaa selvittää näitä asioita ilman, että kysyt häneltä suoraan. Voit kysellä hänen ystäviltään vaivihkaan, yhteisillä ystävillänne voi olla enemmän tietoa. Hänen ystävänsä voivat olla jopa halukkaita auttamaan sinua, jos he haluavat nähdä ystävänsä seurustelemassa ja ajattelevat sinun sopivan hänelle.
 • Ole avoin ajatukselle, että teistä tulee vain ystäviä. Miespuoliset ystävät ovat mahtava juttu.
 • On tärkeää flirttailla pojille, joista olet kiinnostunut. Älä flirttaile kuitenkaan kaikille, jos olet kiinostunut vain yhdestä tai muutamasta, voit antaa vääriä signaaleja.

3. Saa hänet ihastumaan itseesi

Täydellinen opas löytämiseen

Yritä saada hänet tuntemaan olevansa elossa ja paras mahdollinen itsensä.

Kaikki haluavat olla ihmisen seurassa, joka saa heidät tuntemaan itsensä paremmaksi ihmiseksi. Se saa meidät tuntemaan itsemme hyviksi ja pystyvämme olemaan hyviä niin halutessamme. Haasta hänet tekemään asioita joita hän rakastaa ja anna tilaa tehdä niitä. Älä kuitenkaan patista häntä liikaa. Mikäli hän sanoo ettei halua, usko häntä.

 • Muista: Älä ole ylimielinen tai alentava, älä tarjoa apua tai vinkkejä joita hän ei selvästi halua, äläkä yritä muuttaa häntä sellaiseksi mikä hän ei ole. Auttamalla häntä olemaan paras mahdollinen itsensä, autat häntä tekemään muutoksia joita hän haluaa elämäänsä. Tarkoitus ei ole muuttaa häntä sellaiseksi kuin itse haluat hänen olevan.

Johda esimerkillä kun autat häntä kehittymään.

Älä kritisoi häntä ankarasti hänen tehdessä jotain väärin tai huonosti. Se saa hänet tuntemaan kamalalta ja hänestä alkaa tuntua huonolta seurassasi. Sen sijaan, jos hän tekee jotain sinun mielestäsi väärin, johda häntä esimerkillä kuinka tehdä paremmin. Voit tottakai kertoa hänelle, kun et pidä jostain mitä hän tekee, mutta älä ole ilkeä tai liian kontrolloiva. Auta löytämään hyvä tapa tehdä muutoksia.

 • Mikäli hänen arvosanansa ovat alhaisia ja hänellä on hankaluuksia koulussa, voit varata aikaa yhdessä opiskelulle ja opastaa häntä aineissa, joissa pärjäät häntä paremmin. Älä tee tehtäviä hänen puolestaan, vaan auta häntä ymmärtämään, että hän pärjää kyllä kun keskittyy ja kehittää oikeat opiskelutavat.
 • Mikäli hänellä on töissä motivaation kanssa ongelmia tai vaikeuksia löytää töitä, auta häntä huomaamaan kuinka tärkeä hyvä työpaikka on tai auta häntä löytämään työtä. Tarjoudu mukaan työhaastatteluun valmistavalle kurssille tai ole apuna tekemässä CV:tä. Auta häntä ymmärtämään millä tavoin hän voisi nauttia työstä enemmän tai auta häntä löytämään työ josta hän pitäisi.
 • On äärimmäisen tärkeää olla kritisoimatta häntä muiden, kuten hänen vanhempiensa tai ystävisensä kuullen.

Anna sinun olla paras versio itsestäsi.

Näytä hänelle, että olet mahtava persoona, kun hän on seurassasi. Näytä, että hän saa sinut paremmaksi ihmiseksi. Aivan kuten sinä haluat, että hän on parempi seurassasi, niin hänkin haluaa sinun olevan hänen seurassaan. Seuraa omia tavoitteitasi ja unelmiasi, sekä ota hänet osaksi siihen osaan elämässäsi. Kysy häneltä neuvoa tarvittaessa.

 • Ole kuitenkin varovainen neuvoja pyytäessäsi, ettei hän pyydä sinua muuttumaan. Sinun ei tarvitse muuttua hänen takiaan. Voit kysyä ystävältäsi neuvoa, jos et ole varma tapahtuuko niin.

Näytä olevasi itsenäinen.

Näytä hänelle olevasi sekä henkisesti että fyysisesti itsenäinen. Anna hänen huomata, ettet tarvitse hänen apuaan kaikkeen (vaikkakin olisi hyvä, että hän auttaisi sinua joissain asioissa aika ajoin) ja että sinulla on oma mielesi ja mielipiteesi. Se luo hänelle positiivista mielikuvaa sinusta. Olet mielenkiintoinen kehittynyt henkilö, jolla on tietty laatutaso. Hän haluaa tasavertaisen kumppanin, eikä mitään aivotonta nukkea.

 • Älä ikinä pelkää näyttää mitä mieltä olet oikeasti asioista. Voit kertoa rohkeasti mistä pidät ja mistä et. Tärkeintä on, että tuot myös oman mielipiteesi esille, etkä ole kaikesta kokoajan samaa mieltä.

Kannusta häntä itsenäiseksi.

Älä anna hänen luulla, että hänen pitäisi viettää kaikki aikansa kanssasi. Älä mene joka kerta kysymään häneltä viikonloppusuunnitelmia, anna hänen mennä oman päänsä mukaan. Rohkaise häntä tekemään asioita, joista hän pitää ja viettämään aikaansa kavereidensa kanssa. Tee myös itse samoin.

 • Yksi monista syistä, miksi monet miespuoliset eivät halua olla suhteessa, on se koska he ajattelevat joutuvansa ansaan, eivätkä pysty enää tehdä mitä haluavat. Näytä hänelle, että olemalla kanssasi asioiden ei tarvitse mennä niin.

Ole oma itsesi.

Mikäli et olisi oma itsesi, miten hän voisi oppia tuntemaan sinut sellaisena kuin olet? Teeskentelemällä olevasi jotain mitä et ole, tunnet aina olosi epämukavaksi hänen seurassaan. Se on viimeinen asia mitä haluat. Mikäli olosi on epämukava hänen seurassaan, on sinun myös hankala keskustella hänen kanssaan. Kun keskustelu ei suju, niin on hankala pitää suhdettakaan yllä.

4. Tee siirtosi


Miten saada poikaystävä – älä pelkää tehdä aloitetta.

On sinun tilaisuutesi saada poikaystävä. Tavatessasi pojan, jonka kanssa sinulla on paljon yhteistä, älä odota hänen pyytävän sinua ulos. Tee aloite. Jos sinua pelottaa pyytää häntä ulos, koska luulet ettei hän pidä sinusta, ei sen väliä, kysy joka tapauksessa. Se on pelottavaa, mutta ei satuta sinua ja voit vain voittaa tässä tapauksessa pitkällä tähtäimellä.

 • Hän voi myös olla ujo, joten hän ei välttämättä siksi tee aloitetta. Toinen syy voi olla se, että hän ajattelee sinun olevan liian hyvä hänelle tai että et suostuisi.

Flirttaile hänen kanssaan.

Flirttaile hänelle, jotta hän tietää sinun olevan kiinnostunut. Nojaa eteenpäin keskustellessanne, kosketa häntä kevyesti ja huolettomasti ja kehu häntä (kuitenkin rehellisesti, älä feikkaa).

Kysy häntä treffeille.

Mikäli mikään ei tepsi, eikä hän kysy sinua treffeille, tee oma siirtosi. Et halua päästää häntä karkuun. Suunnittele valmiiksi jotain pientä mikä vetoaisi häneen ja kysy häntä mukaan. Yritä olla itsevarma, useimmat ihmiset pitävät sitä viehättävänä.

5. Näe vaivaa tulevaisuuden varalle

Ole hyvä kumppani.

Ole sellainen, jonka kanssa on mukava käydä treffeillä. Kun sinut tunnetaan ihmisenä, jonka kanssa on kiva olla ja käydä ulkona, on helpompaa löytää poikaystävä tulevaisuudessa. Ole kannustava. Ole sellainen, jonka seurassa on kertakaikkiaan mukava olla. Mikäli olet täysi törppö, miten voisit jatkossakaan saada poikaystävän?

Älä ole kriittinen, laiska tai omistushaluinen.

Älä ole sellainen, joka tunnetaan suhteessa näillä ominaisuuksilla. Nämä ominaisuudet ei saa muita haluamaan olla kanssasi. Anna poikaystävällesi tilaa, anna hänen olla oma itsensä ja jatka olemista oma paras itsesi suhteessa.

Älä petä poikaystävääsi.

Paras tapa välttää treffipyyntöjä jatkossa on pettää. Sana kiirii nopeasti, etkä halua sellaista mainetta. Ole uskollinen. Mikäli haluaisit ennemmin flirttailla ja olla muiden kanssa, sinun tulee ensin erota nykyisestä poikaystävästäsi. Muuten se ei ole reilua ketään kohtaan.

 • Mikäli eroat, ole hellävarainen. Älä yritä tahallasi loukata toista enempää kuin on pakko. Ole kunnioittava myös senkin jälkeen kun eroatte. Kukaan ei halua deittailla sydäntensärkijää.

Viimeiset sanat

Tärkeintä on olla esittämättä mitään mitä ei ole. Ole oma itsesi. Mikäli joku ei tykkää sinusta sellaisena kuin olet, ei hän ole sinulle oikea. Mikäli olet ujo, yritä saada vietettyä aikaa kahden kesken ja tutustua paremmin, sen sijaan että yrität saada porukassa hänen huomionsa. Muista että et tarvitse poikaystävää kenenkään muun kuin itsesi takia. Kaikilla ei tarvitse olla poikaystävää. Mikäli et halua poikaystävää, älä ota sellaista. Tiedät kyllä kun olet valmis seurustelusuhteeseen.